Songlines #4

1.-2. juni med Karin Park
TviBit, Tromsø 0930-1600 begge dager.

Syntaresveis, lange sortkledde ben og fengende låter – svenskfødte Karin Park kommer til Tromsø for å være inspirator på vår fjerde Songlines.

karin-park

Karin slo igjennom med albumet Superworldunknown i 2003, som hun fikk Spellemanpris for. og har siden da gitt ut albumene Change your mind i 2006, Ashes to gold i 2009, Highwire Poetry i 2012 og Apocalypse Pop i 2015.

Hun har gått veien fra et singer/songwriter-uttrykk til mer og mer syntpop/elektronisk sound.

Da Margaret Berger vant Melodi Grand Prix med låta Feed you my love, var det Karin Park og MachoPsycho som stod bak tekst/melodi og produksjon. For tiden bor og arbeider hun med musikk i Stockholm. Karin skal være inspirator for oss – men du skriver selvfølgelig akkurat innenfor den sjangeren du ønsker.

Velkommen til to inspirerende dager. Meld din interesse tidlig for å sikre deg plass.

HVA SKAL SKJE? Vi jobber i grupper på max 3 personer, som rett og slett sier hei og begynner å skrive en låt. Målet er å få ferdig minst én låt, kanskje to – og presentere de for hverandre på slutten av dag 2.

Det inviteres blant profesjonelle musikere/artister/låtskrivere/produsenter fra Nordland, Troms og Finnmark. Et utvalg på max 16. personer velges ut til å være med på samlingen.

Pris: 300 kr for hele workshop’en / bindende påmelding. RYK dekker reise og opphold.

Har du spørsmål om workshopen, send en mail til Aggie på aggiepeterson@mac.com

 

Påmelding