Regionalt fagseminar: Tilgjengelighet

Fagseminaret er en del av Norske konsertarrangørers satsning på «Tilgjengelighetsmerket», som er en sertifiseringsordning for kulturarrangører som oppfyller kriteriene for god tilrettelegging. Det vil gis en innføring i tilgjengelighet som angår informasjon, billettbestilling, trinnfri adgang, HC-toalett, teleslynge, skilting, merking og sikkerhet. Målet er å bedre tilgjengeligheten på kulturarenaer for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser, og bedre muligheten for denne målgruppen å delta som frivillig og få tilrettelagte oppgaver. Seminaret er en del av opplæringen for sertifiseringsordningen og arrangørene som deltar har mulighet til å bli tildelt Tilgjengelighetsmerket ved å gjøre noen tiltak som oppfyller kravene til sertifisering.

Målgruppe: Kulturarrangører og alle som eier eller drifter en kulturarena der det foregår kulturaktiviteter
(festivaler, bibliotek, kulturhus, museum, samfunnshus, grendehus, konsertarrangører, teater -og revylag, korforeninger, osv.).

Fagseminaret i Tromsø er gratis å delta på. Vi serverer kaffe / te og noe å bite i.

23. september 2019: TROMSØ kl 1000 – 1500 Tvibit/ konsertsal
24. september 2019: NORD-TROMS kl 1700 – 2030 Kultursenteret i Olderdalen
25. september 2019: MIDT-TROMS kl 1730 – 2100 Kulturhuset Finnsnes / Lillesalen
26. september 2019: SØR-TROMS kl 1700 – 2100 Thon hotel Harstad, møterom Vågsfjord/ 6. etg.

Meld deg på ved å klikke her: https://forms.gle/1Yyr2pM8bQY18zpk8

Seminaret er et samarbeid mellom Norske Konsertarrangører, Troms fylkeskommune, Rytmisk kompetansenettverk i nord, Fylkesrådet for funksjonshemmede i Troms og Kommunale råd for funksjonshemmede i Troms.