fbpx

Masterclass med Nils M. Larsen (Bodø)

Dato: Torsdag 13. februar 2020 kl. 18:00 – ca. 20:00
Sted: Store Studio, Mediegården (Storgata 13/15)
Gratis påmelding: Klikk her

Nils Martin Larsen jobber som produsent, komponist og musiker og har de siste årene bla. vært involvert i Apothek, NML , Cold Mailman, Nils Bech og Psyence Fiction. I tillegg jobber han som komponist for film, tv og teater.

Rollen som produsent kan bety å bare lage god (eller dårlig) kaffe til noen som vet nøyaktig hvor de vil, eller å være hobbypsykolog gjennom en stressende prosess for noen som ikke aner. Men mange går seg utrolig bort i hva som er «riktig» og «feil» lyd og roter vekk det som i utgangspunktet kan gjøre musikken spesiell. Vi skal snakke om å finne sin arbeidsmetode, sitt stash, sine lyder og det aller viktigste – sin estetikk. Om å gidde å skille seg litt fra de komfortable snarveiene. Eller så kommer det til å handle om helt andre ting.

Larsen kommer til å vise frem litt prosjekter både fra det nyutgitte Cold Mailman albumet «Baby wake up we are losing the fire» og kanskje også andre prosjekter, for å lete etter, og vise frem prosessen der man leter etter det ene sporet som gjør at man tenker «her har vi noe».»

OBS: Nils Martin Larsen spiller også med Cold Mailman på Sinus fredag 14. februar.