fbpx

JåzzOngan lansert

farger

Nordnorsk Jazzsenters nye konsept for barn – JåzzOngan – ble lansert under Festspillene i Nord-Norge i juni. Da med fagdag med fokus på musikkformidling til barn samt konserter med det svenske bandet Jazzoo. Mange arrangører deltok og i tiden framover skal unger (evt Jåzzonger) rundt om i hele landsdelen få oppleve kvalitetsterke konserter hos sin lokale klubb eller festival.

Ideen med konseptet er at Nordnorsk Jazzsenter bidrar med grafisk materiell samt effekter som t-skjorter, klistremerker, plakater, medlemskort, tatoveringer, ballonger mm som fritt kan benyttes av arrangører i Nord-Norge. Når en klubb eller festival ønsker å arrangere konserter for barn kan de bruke dette materiellet til å promotere arrangementet og skape hyggelige og barnevennlige omgivelser på konsertene. På den måten vil barn og barnefamilier lett kunne kjenne igjen en JåzzOnge-konsert uansett hvor i landsdelen det er.

Materiellet skal kunne brukes av arrangører til de barnekonsertene de selv booker. I tillegg vil Nordnorsk Jazzsenter sende ett band på turné en gang i året til et utvalg arrangører. Først ut er bandet fra lanseringen på Festspillene i Nord-Norge, nemlig Jazzoo. De vil i november i år komme til Svolvær, Bodø og Hemnes.

[huge_it_gallery id=»3″]