fbpx

Arrangørsamling Sortland

Den planlagte arrangørsamlingen i april måtte avlyses pga koronasituasjonen. Nå gjør vi et nytt forsøk med nye datoer:

RYK – Rytmisk kompetansenettverk i nord og Musikk i Nordland, i samarbeid med Sortland Jazzklubb og Vesterålen kultursamarbeid inviterer arrangører i Vesterålen, Ofoten, Lofoten, Sør-Troms til arrangørsamling:

lørdag 19. – søndag 20. september 2020 på Sortland.

Her får du møte andre arrangører fra regionen til en helg med både faglig program og tid til å dele kunnskap, ideer og erfaringer. Vi setter av god tid til prat og mat, og inkludert i samlingen er konsert med Magnolia Jazzband og Marith Endresen under Sortland Jazzweekend. De som ønsker det, får mulighet til å gi en kort presentasjon av seg og sin organisasjon/sitt prosjekt. Kanskje nye samarbeid kan oppstå? RYK informerer om sin virksomhet, og inviterer noen eksterne foredragsholdere til faglig input.

Programmet forøvrig er under utarbeidelse, detaljert program kommer innen påmeldingsfristen.

Samlingen passer både for helt ferske og erfarne arrangører, og retter seg i hovedsak mot små og mellomstore arrangører; både festivaler, klubber og andre konsertarrangører. Seminaret er gratis for arrangører fra Vesterålen, Ofoten, Lofoten og Sør-Troms. Vi tilbyr noe reisetilskudd for tilreisende med lang reisevei, og dekker også måltider og opphold (1 natt) for inntil 2 personer fra hver organisasjon, for organisasjoner som melder seg på innen påmeldingsfristen. Etter fristen er det løpende påmelding, men da må overnatting arrangeres av den enkelte. 

Foreløpig program:

Lørdag: Innreise på morgenen.
Ca 12-17 faglig program, inkl kaffepauser og lunsj.
Middag og konsert på kvelden.
Søndag: 10-13 Faglig program fortsetter, oppsummering. Hjemreise

Samlingen foregår på Kulturfabrikken Sortland.
Overnatting for tilreisende på Strand hotell.

Påmeldingsfrist: 18. august

Påmeldingsskjema finner du HER

Samlingen arrangeres i samarbeid med Musikk i Nordland, Sortland Jazzklubb og Vesterålen kultursamarbeid