fbpx

Arrangørsamling Sortland

RYK – Rytmisk kompetansenettverk i nord og Musikk i Nordland, i samarbeid med Sortland Jazzklubb og Vesterålen kultursamarbeid inviterer arrangører i Vesterålen, Ofoten, Lofoten og Sør-Troms til arrangørsamling lørdag 25.-søndag 26. april 2020 på Sortland.

Her får du møte andre arrangører fra regionen til en helg med både faglig program og tid til å dele kunnskap, ideer og erfaringer. Vi setter av god tid til prat og mat, og inkludert i samlingen er konsert med Siril Malmedal Hauge/Jakob Young på Sortland Jazzklubb. De som ønsker det, får mulighet til å gi en kort presentasjon av seg og sin organisasjon/sitt prosjekt. Kanskje nye samarbeid kan oppstå? RYK informerer om sin virksomhet, og inviterer noen eksterne foredragsholdere til faglig input.

Programmet forøvrig er under utarbeidelse, detaljert program kommer innen påmeldingsfristen.

Samlingen passer både for helt ferske og erfarne arrangører, og retter seg i hovedsak mot små og mellomstore arrangører; både festivaler, klubber og andre konsertarrangører. Seminaret er gratis for arrangører fra Vesterålen, Ofoten, Lofoten og Sør-Troms. Vi tilbyr noe reisetilskudd for tilreisende med lang reisevei, og dekker også måltider og opphold (1 natt) for inntil 2 personer fra hver organisasjon, for organisasjoner som melder seg på innen påmeldingsfristen. Etter fristen er det løpende påmelding, men da må overnatting arrangeres av den enkelte.

Foreløpig program:
Lørdag: Innreise på morgenen. Ca 12-17 faglig program, inkl kaffepauser og lunsj.
Konsert med Siril Malmedal Hauge/Jakob Young, middag og mingling på kvelden.
Søndag: ca 10-13 Faglig program fortsetter, oppsummering. Hjemreise
Samlingen foregår på Kulturfabrikken Sortland.

Påmeldingsfrist: 30. mars

Påmeldingsskjema finner du HER

Angående corona:
Vi følger situasjonen rundt corona-viruset og vurderer fortløpende tiltak rundt våre arrangement i henhold til informasjon fra folkehelseinstituttet og helsemyndighetene.

Inntil videre forholder vi oss til at denne samlingen kan avholdes som planlagt.