Arrangørsamling Finnmark

RYK og Scene Finnmark i samarbeid med Vadsø Jazzklubb inviterer arrangører i Finnmark til arrangørsamling fredag 8.-søndag 10. november 2019 i Vadsø.

Påmeldingsskjema her!

Her får du møte andre arrangører i Finnmark i en helg med både faglig program og tid til å dele kunnskap, ideer og erfaringer. Vi setter av god tid til prat og mat, og inkludert i samlingen er konsert med Hollow Hearts på Kooperativet. De deltakerne som ønsker det, får mulighet til å gi en kort presentasjon av seg og sin organisasjon/sitt prosjekt. Kanskje nye samarbeid kan oppstå? Scene Finnmark og RYK informerer om sin virksomhet, og sammenslåing av Troms/Finnmark og hvilken innvirkning dette har på kulturfeltet blir også et tema. Programmet forøvrig er under utarbeidelse, kom gjerne med innspill dersom dere har ønsker til tema!

Seminaret passer både for helt ferske og erfarne arrangører, og retter seg i hovedsak mot små og mellomstore arrangører. Seminaret er gratis for arrangører fra Finnmark. Vi dekker også reise og opphold for inntil 2 personer fra hver organisasjon, for organisasjoner som melder seg på innen påmeldingsfristen. Etter fristen er det løpende påmelding, men da må reise/opphold dekkes av den enkelte.

Foreløpig program:
Fredag: Innreise, innsjekk på Scandic Vadsø
Lørdag: Ca 11-17 faglig program, inkl kaffepauser og lunsj. Middag + konsert med Hollow Hearts på Kooperativet
Søndag: kl 10-12 Faglig program fortsetter, oppsummering. Hjemreise

Detaljert program oppdateres etter sommeren.

Påmeldingsfrist: 30. september
Påmeldingsskjema her!