fbpx

SESSION: Eksport med æren – og artisten – i behold

Velkommen til bransjesløyd på by:Larm!

Dato: Torsdag 28. februar
Tid: 15:00-17:00
Sted: TBA, Oslo

Diskuter, test ut og få innspill på dine ideer og ditt oppsett med de beste i gamet!

«Eksport er risikosport» er et munnhell blant ringrever i norske plateselskap. Samtidig kan man vanskelig underslå at utlandet er verdens største land og følgelig verdens største marked. Mulighetene er enorme, men hvordan lykkes man? Hvordan beholder man artister, inntekter og motivasjonen når man beveger seg i fremmed territorium?

Vi inviterer i dette arrangementet til god gammeldags bransjesløyd. Her setter vi sammen tre arbeidsgrupper innen kategoriene Distribusjon, Promo og Labeldrift. Hver arbeidsgruppe ledes av et erfarent norsk plateselskap og en internasjonal delegat. Arrangementet retter seg mot plateselskap som har ambisjoner om å jobbe internasjonalt. De internasjonale delegatene vil jobbe tett med deltagerne, og resultatene fra bransjesløyden presenteres i et åpent panel på by:Larm.

Internasjonale delegater: James Barker (Mystic Sons PR, UK), Alex Keague-Davies (Matador, UK) og TBA

Norske moderatorer: Ruben Nesse (Brilliance, promo), Marius Lie (Edda, labeldrift), og TBA

NB: Et begrenset antall deltagere plukkes ut til å delta på arrangementet, så vi anbefaler deg til å melde deg på tidlig og være tydelig på hvorfor du ønsker å delta. Ditt regionale kompetansesenter kan bidra med reisestøtte e.l. dersom du blir plukket ut.

Meld deg på her før 14. februar: https://goo.gl/forms/MhaOrp38Upkkz12Y2 

Session drives av de regionale kompetansesentrene (Brak, RYK, MØST, ØKS, SØRF, STAR, Tempo) og Music Norway.
Dette arrangementet er i samarbeid med FONO og by:Larm.