Kommende arrangementer:

Her er oversikt over kommende arrangementer fra RYK:

Foredrag om turnéplanlegging, turnéledelse og advance

Tirsdag 12. februar 2019 kl. 17.00-20.00, Tvibit, Tromsø
Onsdag 13. februar 2019 kl. 17.00-20.00, Stormen bibliotek, Bodø

I dette foredraget/samtalen tar Anne Amundsen Myrseth og Henrik Sandnes oss med på en hendelsesfull turné på små og store klubber i Norge, en festival og også liten svipptur utenlands som bonus. Fra sine ståsteder som produksjonsleder for spillested/festival på den ene siden og turnéleder/production manager på den andre siden, tar de oss gjennom hele prosessen fra en konsert er bekreftet til den er gjennomført. Vi får en grundig gjennomgang av fallgruver, praktiske tips og artige historier fra den virkelige verden and beyond! I samarbeid med MUO.  Les mer her…

………………………………………………………………………………

Session: Eksport med æren – og artisten – i behold

Torsdag 28. februar kl 15:00-17:00, sted TBA, Oslo

Velkommen til bransjesløyd på by:Larm! Her setter vi sammen tre arbeidsgrupper innen kategoriene Distribusjon, Promo og Labeldrift. Hver arbeidsgruppe ledes av et erfarent norsk plateselskap og en internasjonal delegat. Arrangementet retter seg mot plateselskap som har ambisjoner om å jobbe internasjonalt. NB: Et begrenset antall deltagere plukkes ut til å delta på arrangementet, så vi anbefaler deg til å melde deg på tidlig og være tydelig på hvorfor du ønsker å delta. Søknadsfrist 14. februar. RYK kan bidra med reisestøtte dersom du blir plukket ut. Les mer her…

………………………………………………………………………………

Mingel & mat – NORD på by:Larm

Torsdag 28. februar 2019 kl. 17.00-19.00, Taverna’n, Youngstorget 1, Oslo
Vi gjentar suksessen fra tidligere år og starter by:Larm med Mingel&Mat på Taverna’n Youngstorget i Oslo! Rytmisk kompetansenettverk i nord, Festspillene i Nord-Norge og Samdrift inviterer musikere, arrangører og andre bransjefolk fra nord til en hyggelig start på festivalen. Les mer her…

………………………………………………………………………………

Se oversikt over tidligere arrangementer i vår kalender

 

 

Posted in nyheter.