fbpx

Kommende arrangementer:

Her er oversikt over kommende arrangementer fra RYK:

Låtskriverkurs Leknes

Lørdag 11.-søndag 12. mai, Meieriet Kultursenter, Leknes.
Tonje Unstad og Lars Bremnes er begge kjente navn og erfarne artister og låtskrivere. Nå har du mulighet til lære av dem og la deg inspirere til å lage egne låter. På dette todagers-kurset kan både du som er i startfasen og du som har jobbet med musikk en stund delta. Med to av landsdelens aller beste låtskrivere og vårlige omgivelser i Lofoten blir dette en kurshelg du ikke vil gå glipp av!
Les mer her…

………………………………………………………………………………………….

Seminar om styling & artistprofilering

Mandag 8. april kl 17-20, Tvibit, Tromsø
Tvibit Musikk inviterer til seminar om styling og artistprofilering! Vi får besøk av stylist og konseptutvikler Rune Nilssen og gleder oss til en kveld med inspirasjon og faglig påfyll. Rune Nilssen har jobbet som stylist siden 2004 og har gjort styling for en rekke norske artister som Donkeyboy, Linnea Dale og Madcon.
Les mer her…. 

Se oversikt over tidligere arrangementer i vår kalender