fbpx

Dialogseminar for kulturliv og næringsliv i Troms

KULTUR OG NÆRINGSLIV – VEKST OG UTVIKLING GJENNOM SAMSPILL!

Kalottspel, Profilgruppa og Innovasjon Norge inviterer til dialogseminar!

I 2015 inngikk Profilgruppa og Kalottspel en samarbeidsavtale. Avtalen tar utgangspunkt i et felles ønske om vekst og utvikling for folk, bedrifter og lokalsamfunn i regionen vår MidtTroms.
Profilgruppa og Kalottspel har en felles oppfatning av at man gjennom et sterkere samspill mellom kultur og næring, vil kunne gjøre regionen vår meir attraktiv for ung arbeidskraft, for nye bedrifter, nye innbyggere og fleire besøkende.

Hvordan kan kulturaktører og næringsliv utfordre hverandre på å
utvikle regionen vår til noe enda bedre? Hva kan næringslivet vinne på å samarbeide med kulturen? Hvordan kan man stimulere og drive fram et godt samarbeid mellom næring og kultur? Kan samarbeid i visse tilfeller være skadelig for noen av partene? Og hva kan være til hinder for et godt samspill som alle parter får noe godt utav?

Seminaret avholdes på Mellembygd Samfunnshus tirsdag den 9. august kl. 14.00 – 20.00 og er åpent for alle. Profilgruppas 50 medlemsbedrifter og virksomheter, samt Kalottspel og Innovasjon Norge sine nettverk, vil bli særskilt invitert. Dialogen avsluttes med middag klokka 18.00 og Kalottspels
åpningskonsert klokka 19.00 med Fotefar, Kartellet, Mariann Torset Band, Målselv Spellemannslag og Mellembygd Mannskor.

Påmelding til adm@profilgruppa.no innen 5. august. Profilgruppa vil sette opp buss fra Finnsnes til
Mellembygd Samfunnshus og tilbake.