fbpx

Det er et helvete å ha armer

Det er et helvete å ha armer, men ingen å omfavne RYK og Festspillene i Nord-Norge vil skape en overraskende, nær og poetisk konsertforestilling utført av talenter i ulike kunstsjangre med base i Nord-Norge. Det skjer mandag 22. juni på Nordic Hall i Harstad.

Tittelen henspiller på lovende artister som vil omfavne verden, men som trenger å få mulighet til å vise hva de kan. Artistene ønsker at du skal få oppleve bevegelse, musikk, dans og artisteri av høy klasse, pakket inn i en atmosfære av uventede perspektiv, rå overganger og lun tilstedeværelse. Souljazz i verdensklasse, rap fra vidda, akrobatikk og halling med nordnorsk rot, jazzsaksofoni med
trøkk, elektronika- og pianofantasier, drømmende videprojeksjoner på veggene, dansepoesi i klangdrakt, folkemusikalsk vidunderfele og heftige trommevirvler. Det er et helvete å ha armer, men ingen å omfavne er initiert av Festspillene i Nord-Norge, i samarbeid med RYK, og utarbeidet av Brynjar Rasmussen fra Nordnorsk Jazzsenter og Sigurd Johan Heide, koreograf og danser i bl.a Kartellet.